Digitaal product op de markt zetten

Masterclass

Op 11 april ben je van harte welkom om deel te nemen aan een nieuwe kennissessie. Georganiseerd vanuit de VOA en toegankelijk voor alle ondernemers vanuit de Rijn- en Veenstreek!

Waarom?

Uit het ondernemersonderzoek 2022 van de VOA bleek dat een groot deel van de ondernemers verder zou willen digitaliseren en dat pas 6% een nieuw verdienmodel heeft weten aan te spreken dankzij digitalisering. Verder bleek dat 2 van de 3 ondernemers verwachten dat digitalisering nieuwe kansen met zich meebrengt die voorheen nog niet bestonden. Om die kansen te benutten en een stevig verdienmodel neer te kunnen zetten, bij het verder digitaliseren van hun onderneming, is ervaring key. Daar gaan we mee aan de slag tijdens de kennissessie ‘Een digitaal product in de marktzetten’. Dat doen we á la start-ups, door een pitchdeck in te vullen en na te denken over een MVP (minimum viable product).

In deze sessie

Bespreken we hoe je een digitale variant van je offline business ontwikkelt - Maak je zelfstandig een pitchdeck - Werk je aan een minimal viable product Deze kennissessie draagt bij aan de benodigde digitale transitie en speelt in op de wens van ondernemers naar nieuwe digitale verdienmodellen. Het is naast een kennissessie ook een workshop. Deelnemers leren het een en ander en gaan ook concreet met elkaar aan de slag. Zij ontvangen ook feedback op wat zij bedenken en kunnen daarna zelf aan de slag

Programma

Inloop

08:00 - 08:30 uur

Meeting

08:30 - 10:00 uur

Pauze

10:00 - 10:15 uur

Meeting

10:15 - 12:00 uur

Datum

11-04-2023

Adres

iFlow (Alphen aan den Rijn)
Europaplein 10
Alphen aan den Rijn

Contactgegevens